NEUS COLET i CLARA OLIVA

amb Silvana Blasbag, Ana Erman, Alicia Gallego, Diana Kleiner, Pilar Masip, Rosa Permanyer, Alicia Vera i Alejandra Winkhaus.


EMPREMTES DE DONES gravadores de Catalunya i Argentina
del 12 al 27 de novembre de 2009

Centre Cívic Pati Llimona
Regomir 3 · 08002 Barcelona
Inauguració: dijous 12 de novembre a les 19.30h a la Sala Foyer

Argentina i Catalunya són dos països en constant interacció cultural. Les arts plàstiques no s'escapen d'aquest intercanvi actiu. El gravat com a disciplina tradicional de l'art, tampoc. En aquesta exposició col·lectiva es podrà apreciar diferents expressions del gravat, des de la tècnica més antiga, la xilografia, fins a les modernes impressions digitals, i del suport tradicional, el paper, a l'experimentació en altres formats.

ALISON BUCHANAN, NEUS COLET, MARGA FORTUNY, ANNE MORENO Y MERCEDES RUANO


amb Masaaki Ohya, Norio Kajiura, Shinya Sakurai, Kan Shin Duk, Toshiro Yamaguchi.

MIRALLS
del 3 al 25 de novembre de 2009

Centre Cultural La Casa Elizalde
València 302 · 08009 Barcelona
Inauguració: dimarts 3 de novembre a les 19.30h

Deu maneres de veure i viure l'art. Deu artistes, cinc de Japó i cinc establerts a Barcelona, cinc visions orientals i cinc occidentals. Cultures contrastades, vivències incomparables, relacions diferents, països llunyans, paisatges diversos, però una mateixa necessitat d'explorar o d'explicar. El conjunt de les obres d'aquests artistes conforma una visió de l'univers calidoscòpica, petits miralls que reflecteixen una sola realitat feta de fragments.

ALISON BUCHANAN i CARME ROVIRA


DUES DIRECCIONS DEL MATEIX CAMÍ
del 29 d'octubre de 2009 al 21 de gener de 2010

Hotel Parc Vallès
Artesans 2-8 (Parc tecnològic del Vallès) · Cerdanyola del Vallès

Ens imaginem l'acte d'expressar-nos com un camí que, com tots els camins, no és recte ni unidireccional. Us convidem a passejar entre les nostres imatges fent un recorregut que us portarà en dues direccions, de dintre a fora i de fora a dintre.

CARME ROVIRA De l'interior a l'exterior

ALISON BUCHANAN De l'exterior a l'interior

NÚRIA ROSSELL

GUANYA EL 2n PREMI DE LLIBRE D'ARTISTA
La Galería De-Autor de San Lorenzo de El Escorial (Madrid) va convocar el premi Libro de-autor aquest passat estiu. La Núria Rossell va ser guardonada amb el Segon Premi amb el llibre La cançó de la terra. El seu llibre va estar exposat des del 3 de juliol fins al 20 de setembre a la galería De-autor. Moltes felicitats.